Avhållsamhet - gambling med tid du ännu inte fått

Att skjuta upp något till en tid som inte är dig lovad är att vara lite dum tycker jag. Vad som helst kan hända, varje dag är en gåva om jag får bli lite cheezy. Du kan dö imorgon och har då missat ett utav livets största händelser. Sex är vad du gör det till. Det är lika naturligt som att äta, kissa och bajsa. Måste det vara något snuskigt, lortigt och något som måste desinfekteras innan användning.
Känner mig lite less på allt prat om avhållsamhet till giftemål osv.

Vad skulle hända om man nu gud förbjude skulle ha sex innan man var gift då? Vad händer med mig?
Det är jag mest nyfiken på!

Man gör självklart som man vill, men det är just det. Jag har fått känslan av att det oftast är något eller någon annan i hiarkin som vill att man ska vara avhållsam. En förälder, en grupp eller t.om en religion och det är där mitt agg kommer in. Jag förespråkar ett fritt liv, där man lever sitt liv på sitt sätt.

Det var lite kvällsudd från mig det !

Pussssis

Haltande afrikanska pojkar

Jag är tvungen att skriva igen. Jag sitter här och glåmar på tv och stannade vid Förhäxad och hann väl inte titta mer än 5 min innan jag BRAST UT I GRÅT !?
En snabb frekvens av en afrikansk pojk som haltar in i en hiss.
sorgligt .. nja, not so much tänker ni. 

Men för mig är det bland det sorgligaste jag vet, och det var inte förrän idag jag märkte av ett mönster.
För x antal år sedan när jag fortfarande jobbade på Blombergs och även bodde ihop med Fredrik så cirkulerade en reklam på tv. Jag tror det var en Rädda Barnen kampanj. I alla fall så filmades det runt i någon afrikansk by och i bakgrunden ser jag en ensam spinkig afrikansk pojk bland allt folk. Han höll i en röd plåtburk medan han haltade över en grusig väg. Jag dog lite grann inombords den dagen. Jag grät och jag grät och jag grät. Det blev inte mycket bättre av att reklamen kanske visades 3-4 ggr till den kvällen. Så när vi väl skulle gå och lägga oss var jag helt otröstlig och grät mig själv till sömns.

Dagen efter var jag helt slut och jag såg förjävlig ut. Jag var alldeles uppsvälld runt mina rödsprängda ögon och funderade helt ärligt på att sjukskriva mig. Jag visste ju att folk skulle fråga vad som hade hänt och Vad skulle jag svara då ? haha

Så... haltande afrikanska pojkar = min akillies häl.


Nu ska jag ta mig samman och rensa garderoben

Pussis

I små doser klarar man av de flesta

visst är det väl så ?!

Jag är drottningen av liknelser.. jag har absolut ingen aning om vart dom kommer ifrån. Jag känner dock att det blir enklare för folk att förstå vad jag menar med hjälp av saker som dom kan relatera till.
Exempel: S känner sig lite tom nu förtiden och hon är rädd att det kommer förstöra mellan henne och den kille hon träffar nu. Hon undrar även hur det kommer sig att hon blivit så hård och.. inte känslokall men inte heller väldigt känslovarm.
Då hade jag såklart svaret åt henne.
Förklaringen: "liknelesen av en kariesdrabbad tand".
Någon sa till mig någon gång att om man har hål i en tand och ger fan i att laga den kommer den att värka sönder nerverna och tillslut inte göra ont längre. Samma sak händer när man har värkt länge över något, någon eller en rad olika saker, "känslonerverna" har värkt sönder och nu kan man inte värka längre.

Hon fattade precis vad jag pratade om!

Igår var jag, Sofie och Sabrina iväg till valbo för att kasta oss in med huvudet före i årets mellandagsrea. Gamarnas paradis!

Något fint drog man då allt med sig hem :) 
En roströd polo åt min lilla syster och en stickad grå långärmad tröja från Gina Tricot. Summa: 198:-
Ett set fjäder örhängen och en mossgrön jack/kavaj från Lindex. Summa: 199:-

En riktigt mysig dag hade jag verkligen igår, mycket skratt :D

Tack för det tjejer!

Jaa men vi träffade ju även finaste Malin på Gina.. höddu du Malin! Nu läre vi ta och styra något igen snart, en träff med vetebröd och kaffe, Du, Jag, Sofie med plats för fler :)

Pussis


Vi förförs av det förbjudna och är otrogna mot det trygga

Morgonen började hemskt bra idag, trots att jag vaknade upp på en soffa av barnaskrik... har sovit som en sessa, och vaknade som en kung :D

Det började med att jag vaknade hemma hos Sandra igår efter en kväll ute på stan, ingen bra kväll ute vill jag bara inflika.. KÖER till och från helvetet ! Ett HAV av folk möts man av när man väl är inne och ännu mer kööööö, grrr.

Jag åkte iaf iväg till Sandviken igår och umgicks med sofie och familj :) blir inte mycket mysigare än så inte ! Det blev en massa prat (mest jag då) bloggspanande och vårt vanliga komenterande över bloggarna och dess ägare "usch vad ful, men gud så fin, nä hon har verkligen gått ner sig, hur tänkte hon HÄR då" ni vet det vanliga tugget från 2 som vet vad dom pratar om ! hahaa :D

Klockan blev ganska mycket så vi bestämde att jag skulle sova kvar och glad är jag för det!
Nu sitter vi här jag och Sofie, glor på marathon av något slag på MTV, vi har ätit god mat och druckit x antal koppar kaffe. Och idéen om att kanske åka in till Valbo har dykt upp och finns fortfarande på tapeten, det hela hänger på vad määääärgus säger när han kommer hem.

Vill bara berätta att jag förövrigt lärt William att säga Määäärguuus hahaha :D 

Ha en toppen dag iaf nu :)

Pussis
 





Nu är det jul här i vårt radhus



Och en riktigt vit jul är vad det är!

Jag och Jenny är insnöade, E4.an är livsfarlig, tågen inställda och inte en släkting på mils avstånd.
Så här sitter vi, bara att göra det bästa utav situationen.
Lite gröt, en tripp till Ica för julmat och must och vi har en liten julafton här hemma i stället.

Nästa vecka kommer hjärtat tillbaka igen och då blir det en liten jul igen, julbord och juklpappsbyte:)
På nyårsafton bär det av till Sandviken för god mat och trevligt sällskap hemma hos Sofie och Marcus...
Henrik ska med han också  :D


Sen vill jag väl bara skriva och önska alla en God Jul då :)
Tänker på er!

Pussis


Viktiga nyheter !

Nu har det hänt, äntligen är väntan över!

Idag klockan 13:45 (cirkus) skrev Emma Birgitta Sundgren på ett anställningskontrakt för Manpower.
Fr.o.m den 3 januari jobbar jag som konsult och mitt första uppdrag är som administratör på Korsnäs t.om den sista aug :D
Jag är så lycklig så jag dansade ut från byggnaden.
Det har hääääääääänt !!!

Nu jäklar ska det bli ändring på saker och ting, människor (och du vet) ska få veta just hur mkt du och allt det du gjort betyder för mig, utan dig hade jag drunknat...

Idag kom Sabrina in och hämtade upp mig och min syster, drog in till Skärelden Valbo för lite lätt julshopping.. Men shitpommes vad folk !
Och jag med ett dåligt tålamod som inte liknar något började väl odla en mindre panikångest där en stund.. men det gick snabbt över när jag fick gömma mig en stund bland alla 50% lappar inne på Bik Bok ... mmm  femtio proceeeennnttt........

Imorgon vet jag inte vad somhänder än, jag och jenny är insnöade ...tågen kommer inte gå som dom ska har det sagts...  E4an ska man tydligen hålla sig långt borta från, så det ser ut som att systrarna Sundgren får ta det solo denna jul ändå.

Nä nu ska jag fortsätta mysa med syster.
Ha en underbar kväll nu,  och en väldigt God Jul ! :)


Puuussss

Te amo

Te amo

Te amo by emmasundgren featuring paige denim jeans

 


Pink dreams

My pink dress

My pink dress by emmasundgren featuring ankle shoes

 


Just a new year

simply-fy

simply-fy by emmasundgren featuring a platform heel

Som vanligt så vet jag Icke vad jag ska bekläda mig med på nyårsaftonen, det enda jag vet är att jag är sugen på en långklänning. Såg en på HM för ett par veckor sedan, men självfallet är sattyget slut nu!

kanske ska skrälla med att klä mig i något som jag aldrig skulle göra annars. måste bara komma på vad det skulle vara då isf.
Jag fick en lite tanke nu just precis. Jag avgudar sofies klädstil, hennes klädstil är verkligen henne och hon gör den så bra. Den är dock inte Min klädstil, men det betyder inte att det är något fel för det. Smaken som baken.
Men hur skulle det se ut om jag skulle klä Sofie, i en typisk "Emma outfit" som jag vet att de flesta har svårt för :P hahaa Och sen vise versa, Sofie klär mig i en typisk"Sofie outfit".
www.soofieeklund.blogg.se

Det är då defintivt kittlande :) 


Feeling vintage

vintage

vintage by emmasundgren featuring high waisted jeans


Jag är Beroende!
Inte visste jag att det var  här skoj med kollage inte, förvänta er inte mycket text från mig hädanefter mina vänner, här ska kollagiseras! :D


Going back to basics

Basic

Basic by emmasundgren featuring spike boots

Så vad är nytt ?

Ja, att jag skriver här hör väl till ovanligheten iaf. Men så börjar det närma sig slutet på året och pressen stakas iochmed det tror jag.
Jag har börjat jobba extra på Marangoni i Sandviken, så har suttit och puttrat på bussarna nu fram och tillbaka ett tag. det är lätt värt det. Bara för att få känna sig lite produktiv för ett tag.
En gång (helt rubbat vad man gör i jobbets namn egentligen) så skulle jag öppna och börja jobba klockan 07'00 en lördag.
Bussarna går lika smort som kattskit på helgerna och jag tvingades kliva upp 04'00 för att hinna med 04´50 bussen från Sätra, vänta en halvtimme på stan för att sedan ta 05'45 till valbo för att sedan byta till en tredje buss 06'18 som bara går till resecentrum i Sandviken där jag hoppar in i första bästa taxi, KOSTA VAD DET KOSTA VILL!
Vill bara inflika att allt detta ägde rum under det värsta av värstaste väderkonditionerna, snö, blåst och frätande köld.

under någon utav mina resor från helvetet så tappade jag även bankomatkort och telefon, så det var snabbt tillbaka till gamla seder igen. Gå på banken för att göra uttag. Dock har jag fått nytt kort nu. Så alla kan pusta ut :)
I övrigt så har det flytit på ändå, jag kom i det ganska snabbt och veckorna bara flög förbi tyckte jag.

Vad mer, jo jag har ju kysst en groda och fångat mig en prins också :) Han är nog allt jag letat hos en kille och mer därtill .. men det tar mig en stund att vänja av ett visst beteende och att kliva ur "singel mode".
Jag försöker verkligen, eller rättare sagt Vi försöker verkligen att få detta att fungera då det ändå är 30 mil och 5 timmar med tågs avstånd mellan oss :/

Lägenheten har jag inte ängnat mer än 15 minuter åt sedan jag flydde den. Har väl kommit underfunn med det att så länge jag inte har medlen att göra något åt situationen mår jag inte bättre av att sitta och nöta elendet till den grad att jag överväger mord. SÅ jag har gett mig själv dispans till den dagen då jag vet att jag kan börja göra något åt den på riktigt. Känns skönt, känns som att man varit på semester:)

Det allra viktigaste jag känner just nu är att jag måste försöka återuppliva min kontakt med mina allra finaste där hemma. Jag saknar mina vänner oerhört mkt och ett avstånd på 25 kilometer har känts som ett avstånd på 25 mil, konstigt nog.

Jag saknar de små sakerna, jag saknar kaffe och kaka, jag saknar att skratta så hårt att jag tror jag ska kissa blod.. jag saknar att prata ut och grina (som bara jag kan göra... och gör)
fanskap...
Men även där jobbar jag på det, oj oj oj vad jag jobbar på att allt ska bli som förr igen.

Fick ett samtal igår som gjorde mig myyycket glad och förväntsansfull, var även iväg tidigt i morse för att göra ett test som behövdes för detta. Testet gick galant, hamnade på nivå 3 av 5, vilket var bra, mer än bra :) Så nu är det bara till att vänta och se vad som händer, om nått händer. Håll alla tummar och tår för mig!
Vill inte säga för mkt om det inte skulle bli nått av det, men det lät positivt iaf!
Works for me :D


over and out ;)

Och en bamsekram till Er, ni vet vilka ni är !



RSS 2.0