Jag kommer

Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat...

Du vet att, Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer

Baby, jag tror jag är kär

Detta kommer bli en utav dem där bloggarna man bara vill spy på, man äcklas av och helt enkelt kommer älska att hata... nämligen av att mina inlägg nog kommer handla om just hur jävla KÄR jag är. Det är nästan så jag inte vågar tro på det själv, men så är det!

Jag älskar denna pojk så förbannat mycket och han är nog allt och mer därtill av vad jag har väntat på, han är kort och gott min bästa vän och jag kunde inte be om nå bättre.

Så där ja, börja ogilla mig:)

 

Igår var det den 26 och den 26 har i några veckor inneburit bowling, god mat, tjatter och utgång mer pullorna.

Och så blev det också, allt förutom utgång för mig. Jag drabbades av min sedvanliga "alkoholförgiftningsbula" i pannan och sedan en fruktansvärd längtan till kärleken som väntade på mig i Gävle.

Men en bowling duell blev det i alla fall och jag kom på en glamorös 5 plats.. det är inte illa pinkat det inte!

Om det inte hade varit för att vi var 5 som tävlade.

okej, moving on ..

Hem till Sofie för lite smink, hår och klädesbyte. Sällskapsspel, melodifestivalen + lite mat. Tacolasagne stod på menyn. Hur gott som helst! Man kan aldrig gå fel med den maten. Har inte gjort det hittills i alla fall.

Lägg det på minnet alla "halv 8 hos mig".

Den största glädjen för mig av kvällen igår var att få träffa alla igen och det under en och samma gång OCH under samma tak, vilket inte händer ofta.

När jag kom hem blev det en massa mys plus huvud dykning ner i våran 2 kg godis påse:)

Idag blev det en lång lunch på stan med kärleken innan jag vinkade av honom på stationen vid 16.19. Det var ett jobbigt hej då, mest för att jag inte vet när vi ses nästa gång. Tårarna brann ner för kinden medan jag mantrade för fullt i huvudet " keep your eye on the price, keep your eye on the price". Det är ett återkommande mantra i mitt liv nu. Lite som Hakkuna matata liksom :P


Alltså... vad är meningen ?

Varför varför varför, finns det saker att välja på sida efter sida efter sida på HM shop online när det ändå likförbannat är slutsålt när man kommer till kassan?!

Varför finns då skiten kvar undrar jag!!! guuuuud så irriterande, här hade man tänkt att gå ut och fynda även jag precis som alla mina kamrater har gjort nu ett tag på HMs sale sida. MEN 90% av mina mycket noga utvalda saker var då slutsålda.

Det var ju så fina saker.................. åååh så deppa jag ihop

Henrik försökte trösta mig men jag var otröstlig.
Var ut idag igen, inte ett skit av det jag ville ha fann kvar.


Första OCH sista gången säger jag, första och sista!!!!!!!!!!!!!!!!

Kina barn


Vi har bestämt oss för att vi ska adoptera (haha).
Jag bestämde mig igår efter tågresan med det absolut sötaste jag sett på länge, sötare än Neo nästan och jag tror det var en kinespojke på kanske 1,5 år.

Mitt hjärta brast nog en smula på tåget, när jag såg han alldeles full av liv och så jäkla go, skulle "prata" med alla som satt där. Ett tag tittade han på mig med dina mandelformade ögon medan han suttade på sin gröna napp och ibland gav han ifrån sig ett läte, precis som att han ville säga något.

Sen helt ofrivilligt tänkte jag på att han kunde ju faktiskt ha haft ett helt annorlunda liv, han kunde lika gärna ha varit en av dem barn som lider borta i Kina... hualigen, nej!
Så nu har vi bestämt det, ett barn från Kina får det bli sen! Eventuellt en flicka, förstår att det är dom som har det tuffast där borta. (läs Jag där det står Vi) ;)

Usch, så politisk jag ska bli jämt i mina inlägg men så är det ju det här min hjärna bearbetar ofta så det lär väl få handla om det då :)


Idag tog Henrik med mig ut på vad som bara skulle vara en rask promensd ner till Hembageriet för en fika, MEN det hela slutade med att vi plumsade i meterdjup snö genom skogen med mig i täten vill jag tillägga.
Men en fika fick jag iaf: och vad gör man inte för det, tycker ju trots allt om att fika jag.

När vi kom hem igen tvingade jag honom att glåma på Småstadsliv 3 med mig, jag skrattade mest.. men han måste lära sig lite om min kultur han med, precis som vi fått lära oss om den östgötska kulturen genom Göta kanal 1 och 2.

Nu kom han in och berätta att han satt på kaffe sen vet jag inte vad som händer och fötter, det får visa sig.
Jag är rädd för att det visas någon form av fotboll på tv iaf ...Ny luft

Ge mig ett par nya friska andetag. ge mig ny luft att andas.
Det är grumligt och min syn förvrids. jag ser inte det jag borde... jag ser inte dig. Mitt huvud upptas av skit...


Sjuk, sjukare, Emma


Jag vet inte om jag överlever denna dag, då jag är säker på att jag kommer drukna i mitt egna slem och snor. Så Adjö mina 3 läsare, adjö

 


RSS 2.0