DangerousFör det första så är jag förälskad i denna låt!!! Kan inte förklara varför, men det händer något inut i och jag bara spritter av lycka!
För det andra, just hur snygg är inte Marie i denna video?! Hon är Grym! Allt från frisyr till kläder till sättet hon rör sig på, sexig som få! Det är sådana här gånger man blir stolt svensk.  Andra blir patriotisk just vid sportevangegemang, inte jag inte.. riktigt bra svenska artister sätter tårar i mina ögon.


Från det ena till det tredje så kommer snart sofie hit och hälsar på, Henrik är här han med så nu får hon träffa min Molgan. Folk har nog börjat tro att jag bara hittat på en pojkvän, så upp till bevis nu.
Ni skulle ha sett oss för en stund sedan, en rad med goa 80-tals låtar skrålade ut ur högtalarna medan vi dansade "80-tal" bara det att ingen utav oss vet hur man dansade på 80-talet... så... pinsamt ...


Igår hade jag och Henrik en riktig mysdag. Vi låg länge och väl till sängs innan vi gick på stan och fikade. På kvällen gjorde vi oss iordning för en middag på Church Street och det blev mycket uppskattat från Henriks sida, vi hade ju sådan tur att dom dansade på baren igår också, super skoj! 
Vi kom hem vid 22 tiden igen och runt 22.15 toksov jag :P hahaa

När Sverige är som bäst


DagmarCarin WesterJag tycker att jag anar mycket pasteller och något lite mer drömskt mode nu i vår. Jag ser då verkligen framemot våren nu. Jag är vinter trött ända ut i fingerhandskarna!!!

Ge mig sol, värme och melantonin Nu, helst igår..

Bik Bok våren 2011
I'm in lÖv! Så snyggt! Det bara skriker Emma Sundgren om dessa outfits.. och inte Emma sundgren irl utan "om jag inte hade varit korthårig, blek och feg" outfits . Kanske att jag vågar till mig när det är dags för bara ben och tank top säsongen. we shall see :D

Vaknade me en kopp KenyaUtvilad slog jag upp mina grå/gröna i morse, 10.20. Kändes skönt att få sova tills jag vaknade och inte av någon irriterande melodi från mobilen. Utan bara jag, Henrik och en kopp nymalet kaffe från Kenya. Jag har aldrig provat något främmande kaffe, om man inte räknar Löfbergslila då ;) Kul när man kan lyxa till det så ibland.

Ikväll åker jag hem igen också, helt sjukt vad en helg kan gå fort.. alldeles för fort!

Jag måste berätta en rolig sak. Jag har snubblat över ett kanon ställe att träffa nya människor på och få nya kompisar..  tåget ! :D
2 ggr nu har jag börjat prata med passageraren i stolen bredvid och funnit en kamrat:) Förra fredagen var det Tina från Stockholm, hon är journalist. Vi bytte nummer och tänkte att vi skulle ses när jag är i Stockholm nästa gång.. och med tanke på att jag är i Stockholm jämt och ständigt, 4 ggr nu på 25 år så går det fort.

Sen nu i fredags så var det även där passageraren i stolen bredvid. Han var från Bollnäs och var född 92. Jag tror att han blev ganska förtjust i mig. Jag bjöd ju trots allt till med en show och film på datorn, det visades Småstadsliv. Tyckte det kändes lämpligt då pojken var från Bollnäs.

När det var dags för han att lämna mig vid Ludvika så stod han kvar och skruvade sig en stund och sa "vi kanske hörs då, vi hörs väl då" gång på gång. Super gullig :)


Nä nu ska jag gå och leta upp min pojkvän som försvinner lite då och då. Han brukar säga "jag har mycket att stå i nu" eller "det är mycket nu" innan han vesslar ut ur rummet och blir borta en stund. Knepig kille det där!


Ses och hörs !

Willis rules

       
Blir inte mycket bättre lördag än så här inte! Eventuellt en Nellyfest och gratis skor med sin bästa vän ;)

Helgen har hittills varit störtskön och väldigt lugn.  Börjar eventuellt känna mig lite sjuk.. peppar peppar på att det bara är inbillning.


Ha en fortsatt härlig lördag, vad ni än hittar på:)Trouble is her only friend and he's back again

Jorå, det går bra nu.. visst då, snyggaste blogg upplägget Ever!

Jag begriper inte vad jag gör heller så var det bra med det. Jag försöker tyda dessa mallar, men det ser ut som mannagryn för mig ...

Ännu en dag är avklarad på jobbet och det känns bättre idag. Det har varit en lugn dag och även igår. Ryktet på kontoret är att det bara är lugnet före stormen .. hm :S

Jag har förövrigt helt oförlåtligt och oförklarligt börjat kalla Henriik för Fredrik... men "konstigt nog" bara när jag ska klaga eller skälla lite , vilket jag gör mycket sällan :P
Måste jobba på den där Fredrik biten iaf. Han skrattade och tog lätt på det dem första 8 ggr, men nu ser jag gråten i ögonen medan han grimaserar fram ett leende."As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down"

Vrid fram klockan och gör det helg igen

BUMS!

Som jag har njutit denna helg... vad mysko allt känns nu, fast skönt mysko ändå :)
Vi, jag och henrik la ihop ett och ett och kom fram till det att när han kommer till mig (till jenny) så är jag inte alls lika avslappnad och rolig att vara med som när jag är när vi är hemma hos honom.

Stämningen mellan oss blir märkvärt mycket ansträngare och spänd (för att jag är sur över någon konstig anledning) när han kommer hit. Men dom helger jag jar varit hos honom så åker jag därifrån helt utvilad och med en känlsa av lycka och kärlek + en längtan att få träffa han igen.

Det stämmer ju så bra också nu när jag tänkt efter, jag KAN bara inte slappna av just nu. det går bara inte, och han märker av det.  Jag känner av det och han ändrar sig över det... förvirrande, jag vet men det är iaf en väldigt dum ond cirkel som vi kommit underfunn med nu och kan jobba med.

Jag älskar'e iaf .. så mycket vet jag!


Idag iaf, har varit den absolut jobbigaste.. i år! Helt plötsligt så kunde jag ingenting och kände mig otillräcklig:/ Första dagen utan stödhjulen och jag föll, ansikte först!


Nu ska jag och Sandra snart kolla på en porrfilm hennes lillebror lämnt kvar i helgen..

PUUUSSIS <3

Hej mitt namn är Emma och jag är dopamin missbrukare

nyss kommen från Motala efter en låååång låååång och illamående resa.

Helgen har som vanligt med Henrik varit lugn skön och mysig.. du triggar inte igång mitt dopamin älskling, men du får då alla gånger igång mitt oxytocin och testosteron (jag har lusläst cosmo på tåget) ;)

Imorgon börjar allvaret igen, och denna gång på riktigt. Nerverna är på spänn känner jag och den där muskeln som drar täcket över huvudet känns av ännu ännu mer.

Jag ska ge mig på min blogg igen vid senare tillfälle, nu får den vara så här en stund.. svart/vit och extremt tråkig.

Nej, jag är ingen  enstöring.. jag är induvidalist !
Ibland dräper jag tillochmed mig själv :D

Nattinatt

skit!

bloggen är under renovering, om någon undrar .
det var definitivt inte det lättaste att sätta sig in i denna väld av koder och mallar inte ... puuuust!

Jag hinner inte skriva något mer heller för jag måste med tåget från Motala.
det har varit en bra helg :)


Puss och kram Ni

And i'm feeling blue

Igår var man iväg till sandviken för lite patry party.
Men då jag nu för tiderna är socialt handikappad blev bara hela tillställningen väldigt pinsam.
Inte så mycket för dom andra kanske, lite mer för mig:) hahaa

Men i det stora hela tyckte jag att det var trevligt, vi spelade spel, skrattade och blev osams vartannat.
Vissa i Fall-Eklund släktet är hemskt dåliga förlorara... nämner inga namn. Ni vet vilka ni är!

Sen slirade vi iväg mot Lobby, och det var verkligen slira, så mycket slir att när vi väl var framme vid dörrvakten frågade hon den första i kön av vårat gäng, då varande Angelica hur hon mådde egentligen och föreslog en promenad i den friska luften innan hon fick komma in. Hahaa :D Vi försökte förklara att is med klackar inte matchar, men kvinnan ville inte lyssna på reson!

Väl inne så dansade vi, och dansade och dansade. Vi dansade för att vi var taggad, vi dansade när vi var halvtaggade, vi dansade när vi helst vill skjuta av oss fötterna och sova, vi dansade när vi hamnade i någon slags acceptans koma alltså accepterade att klockan bara var 01.00 och det inte fanns något att göra förutom att dansa, ja kort och gott så dansade vi all night long!

Sen vid 02.30 gav jag och sofie äntligen upp och åkte hem. Jag vet inte hur det var med henne men jag tok slocknade med en halväten macka i munnen.

Dagen har jag spenderat med Sofie, William och Marcus. Mys i soffan, fika, pizza och 2 vändor till resecentrum:)
Inte illa för en söndag.

Imorgon vankas det jobb igen, logistik och administration för vissa, rensa toalettena för andra ... beror ju på hur man ser det ;) hahaa


Pusssis


RSS 2.0