Bloominghome

 

 

Bloominhome har en hel del rea just nu! Nu har inte allt som jag valt rea men en hel del annat ;)

Dessa är bara toppen av berget med saker som jag önskar till vårat hem!

men men inom sinom tid, jag får ge mig till tåls helt enkelt... :P


Nelly - byxor





Jag har länge suktat efter ett par sådana här byxor och nu hittade jag ett par, för 99:- + fri frakt :)
Skorna var inte så pjåkiga dom heller faktiskt .... hm...


God fortsättning

Två utav mina favoreiter från igår efter klappöppningen, båda två klädda i nya kläder dom fick av mig i julklapp :)

 

Ja, då sitter vi på tåget tillbaka till Motala. Det var riktigt skönt att få andas in Gävle luft igen om så bara för ett par dagar. Jag vet inte om jag någonsin kommer sluta känna att Gävle är "hemma". Men så får det ju vara :)

Jag har verkligen haft en avslappnande julhelg, trots julstök och tågresor. Vi har helt enkelt tagit det som det kommit. Resorna på tåget blir ju också så pass mycket roligare när man åker 2. Han läser bok och löser korsord medan jag sitter rastlös bredvid och tigger om uppmärksamhet ;) hahaa det är som vanligt det!

När vi kommer fram vid 4 tiden idag så ska vi direkt hem till Henriks mamma och pappa där även hans bror med sin flickvän är för att fira lite mer jul. Sen ser jag framemot att bara åka hem och börja småpacka lite granna.

Det börjar ju dra ihop sig nu, vi flyttar om exakt 1 vecka! :) Så mycket att stå i.

 

Som redan skrivet, så hoppas jag innerligt att ni haft en behaglig jul helg och så önskar jag er en god fortsättning.

 

Kram Kram

Emma


GOD JUL

 

Lite förmiddags mys hemma hos syster yster. Jag blir så full i skratt av granen.. eller "granen" :) men en gran hade vi iaf, och en hel del klappar till oss inunder. Jag har bara sprungit omkring och myst hela dagen och nynnat till Michael Bublés "Christmas" skiva. Jenny och Henrik satt och kollade på Karate Kid (huuur längesen var det inte man såg den filmen då?!) medan jag tog tag i maten i köket. Lite kaffe och julsmörgås på förmiddagen fick det bli och en sista vända på stan också för "det sista" så att säga.

 

 

Vi har haft en väldigt god jul ändå fastän det bara varit vi tre. Vi får helt enkelt se hur allt ser ut nästa år och då kanske vi tillochmed kan vara hemma hos mig och Henrik i Norrköping och ha en riktig familje jul :) hoppas, hoppas!

Det blev en hel del mat, gjorde nog ordning mat så det hade räckt till 5 personer till, men det är ju så det ska vara :)

Efter maten blev det Kalle Anka, gotta och kaffe. Sen blev det klappöppning och jag blir ju alltid mer exalterad när andra öppnar julkpappar som är från mig än tvärtom, så Jenny och Henrik fick öppna sina först :P Jag troooor att dom blev nöjda ;)

 

Jaja, det var iaf min julafton det. Nu sitter vi här och och tar det lugnt, tittar på julfilm och jäser. Hoppas att ni haft en underbar jul ni med.

 

 

Kram Kram

Emma


Men HAHA!



Sofie, jag vet att du skrattar ;)

Så, nu måste jag gå och byta underkläder!


Gräslök i burk

För ett tag sedan var jag och Henrik kikade på Dollarstore, dom har inte den affären här nere i Östergöland så det var helt nytt för honom.
Jag hittade helt plötsligt hur mycket som helst, och då bland annat 2 glasbuskar som jag tänkt ha till precis detta. färska örter och kryddor där man kan se rötterna, super snyggt tycker jag!
Dessutom hittade jag dessa otroligt simpla skyltar som jag bara "nypt" fast och så fort jag köpt krita så tänkte jag skriva vilken ösrt/krydda det är :)
2 skyltar och 2 glasburkar 40 kr. Jag älskar sådana kap !
PS: jag kom på att jag inte ens skrev vartifrån jag beställde soffan haha nödvändigt med kod då :P
Furniturebox heter sidan.

Ny soffa - Check

 



Nu på morgonen har vi plöjjt och röjjt och mer därtill. För klockan 8 kommer Henriks vän hit och hjälper oss med att frakta det som ska till tippen. Sååå medan grabbarna gör det smiter jag iväg till jobbet :)

Vi har även hunnit beställa soffan som jag suktat efter sedan i vår, jag är salig. Fri frakt och 750 kr i rabatt om du uppger Jul247.

Howard soffan är nu inte bara en dröm längre, den är ett paket på väg till mig :)


Ha en fin dag.

Kraam

Naturliga hängare

 

Jo jag kom ju på det att jag hittade denna bild för några dagar seda. Jag blev såklart TOK inspirerad och tänker försöka mig på något liknande själv så småning om :)
Jätte snyggt tycker jag!
Så där, NU ska jag hoppa i säng :)

Moroccan Oil

 

 

 

God kväller:)

Här sitter jag, trött, mätt och otroligt trött. Har varit på Trafikverket i Örebro hela dagen och kom inte hem förrän vid halv nio. Usch för så långa dagar! Samma visa imorgon tyärr, dit tidigt och sent hem. Men men, på onsdag är det en julfest i Linköping iallafall så det får bli min belöning för att jag är så flitig :P

Ville även passa på och tipsa om Moroccan Oil för håret, mitt bästa köp till håret på länge! Det är en fuktgivande olja som luktar ljuuuvligt, nästan lite sexigt om man kan såga så :)

Jag köpte en liten flaska för 100 kr istället för 500 kr för en stor flaska.

 

Nu ska jag och kärleken krypa ner.

God natt och sov gott. Kramis

 

 


It pays of :)

Tyvärr har jag ingen bild som kan visa, för det är mest en känsla och en siffra på vågen. Men jag har alltså tappt 3 kg sedan jag bestämde mig för att inte äta godis eller dricka läsk. Helt fantastiskt vad något så litet kan göra. dett gör ju mig såklart bara ännu mer taggad att se vad lite karaktär kan göra :)
Målet är att jag ska ner 5 kg till, sen är jag nöjd så nöjd.
Jag och Henrik har precis avnjutit en gourmet middag, soppa på spik (fiskpinnar med makaroner och hemmagjord kallsås) i brist på annat hemma.
Dagen idag har varit lugn så lugn, kantad med seriösa disskusioner och mera lugn. Så ja, en söndag alltså.
NU måste jag dyka in i bloggarnas värld igen och suga i mig allt det fina:)

 

Ha en fortsatt trevlig 4.e advent!


Årets färg

(bild; Bellasugar.com)

Japp, denna färg säger dom ska genomsyra mode och inredning år 2012. Spännande att se hur det ter sig på för vis.
2008 var det irisblått, 2009 mimosagul, 2010 turkos 2011 kaprifol och nu heter färgen Tangerine Tango och går åt det mer orange-röda hållet.
Jag kan absolut se det framför mig,  små tango-röda detaljer här och var :)
Om inte mer så kan jag definitivt se den inom mode. En klänning, en ledigt hängande blus eller ett par riktigt passande kosymbyxor/chinos i denna kulör.. It works for me ;)
Nu har Henrik lämnat mig för en kväll med grabbarna. Så ikväll kör jag solo, what ever should I do?!
Läsa bloggar i vanlig ordning kanske.. eller ska jag ta mig an den växande diskhögen ??
Nääää, jag går nog på det förstnämnda tror jag.

klara ... färdiga....

Så känns det, som att jag väntar på startskottet. jag är redan i position, jag står där och vaggar framme vid startlinjen... pulsen slår, adrenalinet pumpar!
Tänk er den känslan varje dag, men det enda du kan göra är att fortsätta med ditt vardagsliv, gå och lägga dig fastän både du och din kropp är redo att bara köra.
Inte konstigt att min fötter går som vindkraftverk när jag ska sova, jag har så mycket att tänka på att hela jag är lika stressad som en gris vid jul.
Det jag pratar om är självklart flytten och allt vad det innebär. Jag torterar mig själv varje kväll med att kolla i andras bloggar, samlar inspiration i en mapp på datorn som jag kan besöka lite nu och då och bara drömma mig iväg. Jag är inne i ett pysselstim som inte är från denna värld! men jag kan ju inte pyssla,, aaaarg det är så frustrerande!
Jag är ju en sådan där knäppus som hela tiden tror att hon kan tillverka allt själv, så om jag ser något fint hemma hos någon eller i butik så tänker jag alltid att det där inte borde vara så svårt att tillverka själv :)
Pyssel tankar:
*Gjuta finlera (har määääängder med idéer)
*Köpa lamineringsmaskin och göra egna bordsunderlägg m.m
*Spara på alla glasburkar jag kommer över och ha som förvaring men pimpa dem med min Demo etikettare.
*Tillverka en idée jag har nerklottrad i mitt "idée block" (som jag släpar med mig överallt) i mdf, mycket tacksamt material.
* Jag ska klä, stoppa, måla, återvinna, tova, sy med Mera!
* köpa längder av decorplast.
Igår gjorde jag ett eget "tårtfat" behöver dock mer lim så det är inte helt färdigt än. Vill inte visa ännu, inget gör dig bra här hemma! Jag tror att jag sparar den bilden tills omgivningen blir mer smickrande:)
Japp jag är lite smått övertaggad, men det är ju bara för härligt att pyssla och tillverka, visst älskar jag att shopppa, men inget slår lite pyssel hemma :)

I huvudet på Emma

I huvudet på mig, nu blir det en exklusiv förhandstitt på det som mitt huvud innehåller, och det är en hel del skit det haha

Nyss när jag var på toa gjorde jag som traditionen lyder, lyfter upp klänningen/tröjan och tar en titt på det som lurar in under. Ibland är det för att mina bröst under PMS sväller till oigenkännlighet och försöker fly ut ur sömmarna på min bh andra ggr så är det bara för att klämma på bukfettet.

Denna dag var en sådan, bukfettet alltså. Men också för att titta om jag ser någon skillnad. Jag har alltså för första gången gjort ett seriöst försök till att tappa ett eller två kilo, och det är inte för att jag är tjock, utan mest för att jag inte känner mig bekväm med alla dem cheeze ballz påsarna som hänger vid mittsektionen.

Så medan jag sitter där hinner jag tänka ut det att 0 tolerans inte riktigt är men grej då utan en 5 tolerans kanske mer känns som mig. Alltså en 5 procentare som jag får disponera ut lite som jag vill, vilket resulterade i att jag har ätit 3 små Dumlekolor idag.

Jag antar at mitt filosoferande på toa idag mest var för att på något sätt försöka ursäkta mitt godis intag idag… men duktig har jag banne mig varit! Ingen läsk, 3 Dumlekolor och mindre med kaffe på, jaa, 1,5 vecka kanske. Fixar jag det så kommer magkatarren göra resten, 3 munnar mat sedan är man tokmätt tydligen. Kunde inte komma lägligare om ni frågar mig!

:)


Hur lätt är det då?

Att få ett bra helthets kort på sig själv på en allmän toalett??! ;P


                        


speciellt när det strömmar folk in och ut, vill inte stå där som en idiot med telefonen i högsta hugg och knäppa kort på spegeln! Snabbt som attan knep jag ett kort medan folket var inne på toan, sen fort som bara den ut igen och låtsas som ingenting. Dra på mig det seriösa ansiktuttrycket och det mer sofistikerade kroppsspråket. Det råder hög nivå på det vardagliga språket här på Trafikverket, och man får defibitivt välja sina ord rätt. Dom får ju en stros på Konsum att låta som något exklusivt :))

Just nu sitter jag på någons annans kontor på Trafikverket i Örebro och jobbar lite, passar på att kasta ut ett inlägg imellan möte och jobb för sen är det Juuuulbooord :D super taggad som få!

                      


Sen får man ju lov att mysa till det lite även fast man är borta ;)


APT och julbord

Hej hopp! Just nu sitter jag i en bil på väg till Örebro, vi ska ha arbetsplatsträff och senare julbord:) Årets första julbord! Nu kommer alla som sitter på investering för vägverket för hela region öst att vara med, vet inte hur många det är men det låter som många, kan ju bli riktigt trevligt. Ha en fin dag och må väl :)

Till er pyssliga föräldrar

                      



Antar att det blir en hel del kritstumpar kvar där hemma om det är så att man har barn, eller så kanske man har det ändå ;) dock inte är lika sugen på kritkakor kanske, avd vet jag ;)

Hittade ett trevligt och enkelt oysseltips som jag delar med mig av till er i alla fall.


*Lägg alla stumparna i antingen en teflon muffinsform eller i vanliga pappers formar.
*In i ugn på 200 grader
*Ta ut när dom smällt och vänta tills dem kallnat och stelnat.


Sen är det bara att sätta igång att rita med dina rykande färska kritkakor :)


All I want for christmas is you

Goo morron, go morron!
Ja just det, en demo etikettskrivare önskar jag mig. Tycker att de här etiketterna är riktigt snygga nu. Men det tyckte man då inte för 15 år sedan inte :p

Eco And Stuff

Åh, jag måste tipsa om denna butik, här, helmysig och miljövänlig. Dem säljer saker som är ekologiska, Fair trade, återvunna m.m. Så inte nog med att dem är ett smart köp, dem är ju riktigt snygga också! :)
Fri frakt året ut :)

Höganäs


Jag har funderat på att det skulle vara roligt att börja samla på något, och jag har länge suktat efter den nya serien från Höganäs (front) tycker den är GÖR snygg. Så varför inte börja samla på just den då? :) *pik, pik*
Nu ska vi lägga oss och vila 1 timma, det fötjänar vi.
Kram Kram

avundsjuka

Vilket äckligt grönt monster det är! Man riktigt känner hur han äter upp allt gott innombords och allt blir bara fult och.. ja äckligt! Det finns en hel del jag går omkring och känner mig avundsjuk på, trodde man skulle växa ur det där men tydligen inte. Det är väl mest att jag blir otålig när jag läser, ser eller hör om andra som gör sånt som jag vill göra just nu.
Meeeeeeeen tålamod är en dygd har jag hört.
Så... jag får ge mig till tåls och inte stressa upp mig för mycket utan istället glädjas med andra som har det så mycket, mycket bättre (säger jag med en mjuk psykopat röst) hahaha
Nej men skämt och sido, Jag har det inte dåligt alls.  Det är lite stök och trök just nu, men jag får iaf bo ihop med kärleken, jag har ett jobb att gå till och vi flyttar inom kort till en mycket större lägenhet än denna. Den ligger på hela 120 kvm och jag LÄNGTAR! Bort från kartonger, 1.20 sängar, trång soffa, fallfärdigt kök, slagsmål om tvättstugan, 2 timmars pendling varje dag.. ahhh det ska bli ljuvligt! :)
Så där nu har jag bitchat ur mig en stund, hellre här än på stackarn i rummet bredvid :P
Nu ska jag göra mig iordning för snart drar vi på julmaknad. Sen ska vi hippa ungdommar spela Bingolotto haha Henrik blir som ett barn på söndagar och insisterar att och jag citerar "vi ska mysa ikväll gumman, du jag och Bingolotto. Vi kan tända ljus, dricka glögg och mysa". Hur säger man nej till något sånt? :)

Du och jag

Idag gjorde vi staden. Det tog lite längre tid att ta oss in till stan än vad vi trodde. Vi missade bussen och blev tvungen att gå in.. gå in med skorna från hell! Skorna är snygga, så otroligt jäkla snygga, men han som gjorde dom hatar fötter!!! Det flyter omkring fotdelar i en pool av blod ute i hallen nu. Vi var tvungen att sätta oss 3-4 ggr på väg in till stan så jag fick ta av mig skorna och hälla ut blodet...
När vi var framme så tog vi oss en fika direkt, mest för att jag skulle få klä av mig en stund :)
Efterråt gick vi omkring och kikade på en massa. Jag hittade en kofta och en ring på HM, koftan var nedsatt med 50% :)) och Henrik hittade en mössa på JC. Det blev iaf lite smått och gott, Mivitotal till mig och en absolut torr (kan inte leva utan) till oss båda. Mivitotalen förresten som i vanliga fall brukar kosta en hel del den där största flaskan kostade nu iaf "bara" 199 kr så jag som skulle ha köpt den oavsett sparade några kronor, och det gillar vi :)
Nu ska jag stänga ner här och krypa närmare Henrik och kolla på Ett päron till farsan 4. Hur bra är inte dom filmerna då :D
Ta hand om er!
Kram Kram

Göra staden

Igår somnade jag klockan 22:00 (?) herregud, sedan sov jag non stop till klockan 10:00 idag. Känner mig helmanglad och tung i huvudet, det är inte alltid bra att låta sig själv sova tills man vaknar, men så fick det bli. Tog väl igen alla 5-6 timmars sömnnätter det blir på veckorna.
Igår tog jag ett viktigt beslut, jag ska sluta dricka kaffe, iaf för en stund. och jag ska inte sluta tvärt utan jag ska dra ner på det först och började redan igår. Så efter mitt morgonkaffe tog jag te resten av dagen, grönt te :)
första steget mot en bättre livstil och en bättre kost. får se hur länge det varar :)
Nästa steg blir att dra ner på socker. så inge läsk och inge godis förutom någon dag på helgerna. Jag är definitivt den som unnnar sig, men på slutet så känner jag inte att jag mår så bra eller blir nå gladare efter en påse gotta eller en massa läsk. Ska försöka rensa upp lite inombords nu och sen börja dosera som en vanlig männsika igen haha :)
Wish me luck!
Nu ska vi ner på stan iaf. Ska försöka glåma ut några julklappar.
Ha en bra dag allisammans!
Kram kram

Äntligen är hon här!



Jo, jo jag vet att jag är rätt sen och att dem flesta haft sin I Phone en stund nu. men för mig är det alldeles nytt och lyxigt förstår ni :)

Min alldeles egna nya och fina I phone 4.. Vi kommer få det bra ihop du och jag!

Ny foundation

Jag måste bara få visa er lite kort som jag knäppte på stan i Linköping idag, herregud vilken idyll.  Men jag orkar inte hämta telefonen som ligger ute i hallen så korten får vänta tills imorgon. Därmeot kan jag visa vad jag köpte med mig hem från den idylliska staden idag ;)
Jag som annars brukar köpa foundation från HM's egna serie för 60 kr och det är 1 gång i halvåret, tyckte jag att detta var en rikgit lyxig sak att köpa. Dessutom blev jag sminkad väl där inne, sicken service. Jag antar att hon tyckte synd om mig och ville rädda mitt ansikte ... god gärning!

Snygg källsortering

Foto: pressbilder från Trans


Dessa lådor var så snygga att de lätt skulle få stå framme hemma hos oss och vips fick man plats för källsortering cokså :)

Drömmar om det nya hemmet

I en perfekt värld skulle allt detta flytta in med oss i Januari, meeen jag får drömma vidare.. Med dessa drömmar kan ni väl förstå att jag sover gött om natten ;)
Man får iaf en bild av hur jag vill ha det och det finns tiullräckligt många bra sidor och butiker där ute för att få tag på likvärdiga saker som inte kostar fullt lika mycket, och så får det bli. Challange accepted!
Good night, don't let the bed bugs bite

Sticka och tova



Det är precis vad jag ska börja göra! Idag efter jobbet ska jag till Ohlssons tyger för att köpa mig ett par stickor + garn. Sedan bär det av full fart framåt.. eller, sicksack framåt .....  maska framåt... (??)
Ja ja, kul att se vart detta bär av iaf.


Jag har ju i några veckor nu letat och letat och letat men inte funnit.. så nu får jag helt enkelt sticka fanstyget själv då!

Ni får se vad det blir sen.. om 1 år eller 2 ;)


Nowhere

Caligo Dress SEK 399, Nowhere - NELLY.COMDamia SEK 649, Nowhere - NELLY.COM
Asteria Blouse SEK 299, Nowhere - NELLY.COMCirce Dress SEK 479, Nowhere - NELLY.COM
Hej tomten!
Okej, så här är det. Både du och jag vet att jag inte varit den snällaste flickan i år, men inte allt är mitt fel, det är PMS.ens fel. Man måste vara tjej för att förstå.. Tomtemor? Men jag har ett förslag, Femal Balans mot ett Nowhere paket under granen?! Låt det marinera ett tag...
Tack på förhand!
Emma

Sugen på parfym?

Då måste jag bara tipsa om en sida som heter Parfymhuset.se Såg att Victoria Törnegren hade handlat därifrån så jag gick in och kikade vad dom hade och det var väl värt ett besök hörrni ni, väl värt! Speciellt nu innan jul eller om man ändå tänkt unna sig en parfym, det finns hundralappar att spara people! :)







Exempelvis denna CLEAN parfym för 399 kr (ordinare pris 595 kr) + frakt på 29kr. Order över 500 kr skickas fraktfritt!

Julklappar till honom

Igår blev jag så där jätte inspirerad som man kan bli efter många timmar framför datorn så jag beslöt mig helt enkelt för att knåpa ihop en egen lista på ”klapp tips” som jag sett många gjort nu.
Här kommer min :)







·         Lyxigare shorts från Nelly 249:- (fri frakt t.o.m. 23/12)

 

·         Läder herrväska från Bagleys 552:-

 

·         Bok ”Jag är Zlatan” från Bokus 179: - (159:- med "medmera" kort)

 

·         ”penga-pung” från HM 69,50:- (rea)

 

·         Skinnhandskar från HM 298:-

 

·         Cerruti herrparfym 319:- (parfymhuset.se)

 

·         Läderbälte från HM 149:-

 

·         Mysiga tofflor från HM 99:-

 

·         Ullkofta med skinndetaljer från HM 349:- (rea)

 

·         Herrklocka från Daniel Wellington 995:- men om ni anger koden Jannice får ni 15 % rabatt :)

 


"Här kommer jag och sprider doft"

Goten tagen :)



Jag tror fasen att jag är med i Matrix! Jag måste ha klivit in i något pararellt universum utan att ha märkt det.
En värld där det inte är skamset att komma in till ett kontor och lägga av en mök. För det är precis vad som har hänt nu. Min handledare/kollega kom in till mig och frågade om jag kunde bistå henne med en liten sak, vill tillägga att detta nu var direkt på morgonkvisten då jag knappt vaknat, ögongruset var kvar i ögonen och jag hade precis gjort mig en stark kopp kaffe för att vakna. Kaffet var överflöd om jag säger så och hennes ord var ”oj här kommer jag och sprider doft”


Haha alltså vad säger man då? :D


”ja, hehe… så kan det gå :S”

 


Jag känner på mig att detta kan bli ett intressant år, ett mycket intressant in deed :P


Resa + Gävle + tjejkväll = Myshelg

Ja som redan skrivet bar det av till Gävle i helgen för en kväll med tjejerna, en "sista" så att säga. Fast det kommer ju komma många, många fler kvällar om jag får bestämma;)
Kom till Gävle sent på fredagskväll efter många om och men. När jag väl skulle in i lägenheten, trött och kissnödig som jag var hittar jag inte nycklaran (!!!) Panik! Jo då har smartskaftet Emma Sundgren glömt nycklarna på jobbet, men grrrattis! Så det var bara att knipa ihop benen en stund till och sätta sig på ytterligare en buss och hämta reservnyckel hos syster yster. Men det gjorde inget alls det då fick jag kramas lite där med :) SEN åkte jag hem, kissade och sov så jäkla gott... "ahhh, tillbaka i min Gävle säng igen".
Vaknade tidigt på lördag, kokade lite kaffe och strosade bara omkring i rocken en stund innan jag gjorde mig iordning för stan. Sen vidare till Jenny, där vi umgicks och mös med varandra ett långt tag. Vi spelade Yatzy och jag fick tidiga julklappar dessutom :) lyyycka!

(medan jag öppnar klappar knäpper Jenny 100% spontana och oposerade kort) ;)
Jag fick alltså av min sötstrumpa till syster ett organiskt doftljus som blir till massage olja allteftersom man eldar det, så sött :) Sen som en gåva från ovan ger hon mig ett metallhalsband som ett jäkla prick över mitt i för kvällsklädseln (den blå klänningen) great minds think a like!

Ja sen var det kväll, tjejerna droppade in allt eftersom och innan vi visste ordet av det var det Vi + 3 till. Jo en utav dem som följde med min vän plockade själv med sig en vän som i sin tur tog och plockade med sig sin syster också. Jag har inget emot att lära känna nytt folk, men männsikor som jag vet eller känner sätter sig själv i liiiite högre position än andra har jag inget övers för. Meeeen jag fick träffa mina tjejer och inget är väl bättre än det :D

Nu är jag hemma igen, trött, seg men så lycklig.. Jo vissteja, jag har ju kommit till insikt med en sak från i lördags. Jag har kommit fram till att jag verkligen inte är snygg, sexig eller vacker! Jag är defintivt inte fotogenisk heller hahaha men det gör mig ingenting tror jag, bara skönt att ha kommit till det så man slipper bli olycklig och förvånad varje gång man ser en bild av sig själv ;)

Nä usch Nu veeet jag att det låter som att jag beklagar mig men helt ärligt så gör jag inte det, känner mig bara insiktsfull :P

 

Lite gos, massa kladd och sen hopp i säng!

Ps; tack tjejer! Jenny... jag ÄLSKAR dig =)

KRAAM


Arbetsplats





Idag har jag det lite mindre stressigt, eller stressigt och stressigt. Det låter som om jag badar i jobb. Det gör jag inte, däremot är jag ungefär lika stressad och kissnödig som en Chiwawa i en Pitbull gård. Jag blir alldeles för nervös av att vara ny, inte kunna mina arbetsuppgifter riktigt bra och inte veta något om nått. Sen har jag nog åkt på katarr också! Eller om det är blödande magsår.. kan vara vilket som.. :)

Nej, nog om mig och min hypokondri!

 

Jag såg julkalendern igår kväll, hinner inte se den på morgonen då bussen går 06.45.

Men nu kan jag inte försova mig i alla fall då jag tydligen är sambo med lättväcktast i hela jäkla världen. 1 mikrosekund efter att klockan ringer vaknar han med ett RYCK, så man vaknar alltid med hjärtat i halsgropen och armarna i attack position. Efteråt blir jag arg och sedan blir jag ledsen, det är hemskt traumatiskt hela händelseförloppet. Två mikrosekunder efter klockan ringt; ”Nu måste vi upp gumman!!!” (och i samma andetag) ”Vill du ha kaffe?”  

Men, men det får ju mig upp på morgonen.


Idag far jag till Gävle, men mer om det sen!

KRAM


Överraskning

 

Detta möttes jag av när jag kom ut ur ducshen. Henriks mamma var här och lämnade en inflyttnings/advents present till oss. Bland godsakerna fanns då mitt absoluta favorit kaffe; Choklad kaffe från Kahls, super godis :)

Vad har annars hänt i dag, ja vi vaknade, åkte till jobbet, vi var på jobet men sen möttes vi upp och käkade en pizza. Gott. Mn måste ju liksom prova sig fram till den "perfekta" pizzan här med. Det är ju givet i en ny stad tycker jag. Den här var helt OK! Sen tyckte Henrik att han behövde ett par nya skor, så det fick det bli. Själv lämnade jag in skor på klackning, vilket aldrig hänt tidigare. Kändes som ett steg framåt mot vuxendommen då jag annars brukar kasta mina skor när jag börjar balansera på spiken.

 

Hem, Henrik somnae och jag har mest drivit omkring.. som en hamster i bur ungefär. Jag går in i köket i hopp om att jag ska hitta något nytt och spännande, trots att jag nyss var där inne. haha

Nu ska jag bré mig ett par vörtbröds skivor.

 

Kraam


RSS 2.0