Hur är det möjligt?

Ångest personifierat!
Knäpp inte över till 3.an nu! Rädda er själv, det är försent för mig...

Konsten att roa sig själv!

Jag måste bara ! It cracks me up verkligen.Patetiskt, men här sitter jag nu, ensam hemma, inte ens katten är inne. Tittar om och om igen på detta klipp och Skrattar må ni tro! Härmar även han so sjunger, pekar och spolar tillbaka och så skrattar jag lika mycket Om inte mer ändå som första gången.... "mmmm vilka sköna lakan" HAHAHAHAA Har även gluttat lite smått på Old Spice reklmamerna, han är ju så skön han med, jävla tok! Han bara ser så där jäkla fjantig ut till och med :) haha Me like!

http://www.youtube.com/watch?v=MWAxozliYRw

Goodbye now

Då åkte mitt helgsällskap. helgen har varit minst sagt lugn och skön! Inga många knop gjorda, precis som jag vill ha det! ;) Film och matlagning har fått vara refrängen som jag nu går och nynnar på.... 'maahaat och fiiilm shobidooa*
Jaha, what's new.. inget! Praktiken drar igång igen i morgon, jag är redo. Jag ska även passa på att slänga iväg en bjudning nu som jag kom på nu tidigare idag. Jag gick förbi auktionshallen som tydligen har öppet varje söndag, proppat med folk, såg skit skoj ut för oss som har en gammal tant inbyggd i själen. Så tjejer va tror ni!? :) Kan vi inte ta nästa söndag här i Sätra, en dag i äkta pensionärsanda.. Auktionsträff som avslutas med kaffe och kaka hemma hos "mig" men tjatter och skratt.
Jag kan inte säga att det är fina saker, har inte varit in själv, MEN är det några som jag vet har Ögat med sig så är det mina tjejer :)
Hör av er iaf om det verkar vara en rolig idé!

Nytt blir gammalt

Http://labs.wanokoto.jp/olds
Skit skojjsig sida:)

this is my life, this is my time...


I brist på annat...

D.I.L.F

Inga ord behövs...

TÄVLING! "Back to work" outfit från Nelly.com Vinn 3000 riksdaler!

Rosine Tunic SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM Carli Cape SEK 1299, Samsöe Samsöe - NELLY.COM PP Italia Gloss Tights 10 SEK 50, Pretty Polly - NELLY.COM Ascot Leather Boot SEK 1995, Prime Boots - NELLY.COM Simone Bag SEK 399, Jeane Blush - NELLY.COM Analog Watch SEK 1595, Void - NELLY.COM Antic Bracelet SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM Cute Colour 3pcs Bangle SEK 49, Nelly Accessories - NELLY.COM Jag är med och tävlar för första gången EVÖR :D spännande värre! Och jag tänkte som så att, alla har inte kontorsjobb eller jobb i butik där man kan klä sig lite "som man vill" Vissa och många kan bara ha på sig kläder hemifrån till och från jobbet eftersom dom byter om på plats. Älska högklackat, absolut! MEN det är dock inte så skonsamt mot de små liven där nere, tro mig! Jag har jobbat på kontor 8 tim om dagen i 4 år, i know what i'm talking about;)
Kommentera och säg vad ni tycker:D Ha det gött
http://nelly.blogg.se/2010/august/nellys-stora-back-to-school-work-best-outfi.html

Tradera

Har för första gången gett mig in i Tradera världen, och det känns överväldigande. man får säkert kläm på det tillslut, men jisses amalia. Vad sätter man för pris, vad är det för beskrivningar, gör jag rätt, gör jag fel... miljoner saker florerar i mitt huvud och jag är skitnödig över att råka lura någon på något vis.
Ett oar vita skor från Nelly.se som var för stora, vitt var inte heller lika fint i verkligheten som det var i mitt huvud och ett par svarta leggings med glansiga detaljer, som tyvärr också blev lite stora.. Sålda! spännande :)
Korten gör inte sakerna rättvisa, skit kamera!

Skåne fruar

Vadan nu, är detta ett skämt undrar jag?
Jag längtar tills dom har betat sig upp till Hälsingland, där kan vi prata Glääämör! Jag ser det framför mig nu, folkdräkter som osar av frisk luft och desperation, lyx åk med starka hästkrafter och vagn, hemmagjord lignondricka spetsad med lika hemmajord sprit.
Ha det gött

Något runt min nacke


Ett halsband. Också från Nelly.se... Jag har fått Nellyfrossa, Nellyfeber eller Nellysjukan, måste ringa UM och höra!

Så jävla mosvänligt ansikte !!! :)


Det är typ dom känslorna jag får när jag ser den lilla ligisten. Han är så söt så jag vill mosa honom!

Stickat var det här


Denna lilla historia är från Nelly.se och kostade bara 79 kr. Hur är det ens möjligt undrar jag?! Ja menar en annan har ju för fan köpt svampmedicin som är dyrare än det. Jag bara älskar älskar ÄLSKAR den! Kommer bli kanon till hösten med ett par mörka slimmade jeans och ett par kängor, låga eller höga. Har eyeballat ett par från Din Sko en stund nu. Dom skulle göra mina olyckliga fötter lyckliga en väldigt lång tid framöver! -Åh du käre barmhärtige sko fe. Ge mina döende fötter något att leva för igen.

Det gör ont, ända in i benmärgen

Tidigare; Kaffe och jag som fejk spanar ut så där drömskt över morgonen som gryr... mm ljuvligt
Nu; Nyss hem kommen. Idag har jag gått och gått också har jag gått lite till! Mina fötter vill och har nog självdött. Fortsätter detta ofrivilliga motionspass på denna lina så måste jag införskaffa mig i en stegräknare... tio tusen miljoner steg, inte illa!
Dagen var för övrigt skit rolig, vilka karaktärer som jobbar där. En äldre kopia av mig själv, en äldre kopia av någon som kunde ha varit jag i en pararell verklighet och sen The Big Boss, VD.n för företaget som var hur mysig som helst. Dagen kunde ha blitt mycket värre kan jag berätta! Ser redan fram emot morgondagen. Det var det, nu ska jag gå och amputera mig. Ha en trevlig en så hörs vi snart igen... jag looovar ;)
Dom säger att tålamod är en dygd... eller nått sånt därnt skit!

Något nytt och något att älska

Dessa små godingar från Nelly kommer bli ett par riktiga favoriter... så länge vädret tillåter. Armbandet är också från Nelly and i think i'm in love!

Fröken från norr

Fjortis bild i know ;)
That's me! Pratade precis med han från... aaa men söder om mig i alla fall. Han berättade att han brukade referera mig som "fröken från norr" när han nämner mig för sina vänner. Jag smälter tamefan :D Måste bara bjuda på denna gamla bild från 2 somrar sedan. Vi kom in lite på läppförstoring i kväll och hittade då denna. Donatella Sundgren?! Si! Nä usch, jag som vill göra om det. NU, not so much!
Jag måste ha mask i magen eller katarr i magen. Jag är konstant hungrig! Skit störigt, jag har inte tid eller råd att sko mig om ja ska hålla på att äta mig själv galen och ur huset. någon måtta får här va ändå!
Imorgon börjar praktiken. Jag ska hålla till på Gävle Central Konferens som det heter i 6 veckor. Jag är skit i byxan nu. Jag är för pigg för att sova och för trött för att vara vaken. Jag måste tvinga mig själv att somna så jag inte kommer försova mig och av samma anledning och rädsla kommer jag vara vaken halva natten om jag känner mig själv rätt! Lite moment 22.
Fick även finbesök idag på eftermiddagen. Sofie som är lika snygg och fin som alltid tog med sig sin lika snygga och vackra avkomma, William. Han var mer vild än tam idag och den lilla underbara saken har efter många månader av verbal misshandel från min sida lärt sig MITT NAMN!!! mission accomplished. Vi snattrade på som vanligt, medan William möblerade om. Kaffekopp på kaffekopp, skvaller och tips. Det blir inte mycket bättre än så tycker jag inte!
OH! Det slog mig nu igen att jag har praktik i morgon och jag blir lamslagen. Huua hua huua!
Jag längtar som en tok till fredag i alla fall för då ser det ut sm pojken från söder kommer hit! Inte en dag för tidigt om ni frågar mig!
Nä sängen och en massa fantasier väntar... 2 kroppar, en mörk,solkysst och en bortglömd, genomskinlig möts i natten... För er som inte fattade, jag har inget pigment. Totalt pigment befriad. Befriad från en solbränd vacker kropp. Befriad från stranden en varm sommardag. Befriad från kläder som visar hud etc. etc. Japp, det känns bra!
Ha det Göttans

Nämner inga namn.

Ge mig en kamera eller en fotograf som följer mina alla steg... Tänk så roligt det skulle vara (skriver jag som hatar att vara med på kort). Men jag skulle åtminstone ha lite material till min överförsummade blogg som jag då och då får lite energi till. Allt blir ju så mycket roligare med kort, visst då!?
Det händer mycket nu, efter en sådan torr tid då det vildaste som hände mig en dag på länge var att toapappret var slut när jag redan satt mig och de nya rullarna var i städskrubben (föreställ er den räddningen ni). Men nu rings det här må ni tro... vissa sjunger andra ljuger, en del kör till och med den desperata stilen... I like it a lot! Men mitt intresse finns bara åt ett håll nu å det hållet stavas Motala:)
Jag hade finbesök här mellan tors och lördag. Elina som jag inte träffat på 2 år kom hit. Helt fantasktiskt skoj hade vi! Det var längesedan jag skrattade så hårt! Sist var nog när Tiger haltar in i vardagsrummet med en galje runt magen. Hela torsdagen gick åt att bara uppdatera varandra om livet, hennes som hon haft på Svalbaard och mitt som jag haft i Sandviken, och vilka historier vi hade då :)
Relationsbok experterna på vad som kan gå FEL, Emma och Elina till er hjälp!
Efter en noga utvald övertalingsteknik så fick Elina med mig ut i alla fall, Faan, jag som ska föreställa folkskygg nu förtiden. Det kan jag berätta var som bortblåst det när vi väl kom ut - Dansgolvet - Bumpy Ride! Fan vad skönt det är att dansa! Det måste vara en Oerkänd form av terapi det! Mådde som en miljon när jag kom hem igen... själv! Jorå fröken "jag ska sova med dig i natt vad jag än säger Emma" sov då inte med mig! Fatta man ju! ;)
"Min" bartender jobbade också, jag skulle lätt börja dricka för hans skull! Så söt, så söt! Jag kan inte låta bli att tänka på hur jag måste se ut när jag står där. En blandning av ett rådjur i strålkastarn, samtidigt som ja försöker verka jävligt självsäker... Summan av kardemumman blir nog bara ett ansiktsuttryck av att vara skitnödig tror jag!
Det var lite om det, nu ska ja prata med Tiger och gå till botten vad han lider av!
Ha det gött

Mardrömmar

Vaknar i ett naffs av att jag blir tillfångatagen av maffialedaren jag försökt springa ifrån hela natten.
Men benen känns som bly och bli svårare och svårare att lyfta och tillslut får jag kasta mig in i en buske.
Synd att det var en buske som inte begravde mig utan jag valde en med styva kvistar som jag bara landande uppe på. Så typiskt min tur!
Idag ska jag faktiskt till Sandviken, måste in och lämna papper, få något påskrivet, hämta lite saker hemma och sen kanske kanske Kaaaanske ett besök in på det gamla goda konditoriet som som finns i den underbart lilla pittoreska staden:P
En snabb dusch, en längre tid framför spegeln en ännu längre tid i garderoben sen är jag på väg.
I kväll får jag faktiskt besök från Sandviken, det ska ju blir mer än fantastiskt skoj det, men jag är nervös också!
Mina dagar är så lugna att dem får en kyrkogård att verka festlig nu för tiden.
Men det är så här jag vill ha det nu, jag trivs som bara fan i den enkla, simpla vardagen.
En vardag med mer rutiner, även om de är rutiner som måste förfinas lite, kan INTE somna vid 3-4 vareviga natt/morgon och sen vakna 5 tim senare och köra .. nej nej, jag ser mina påsar växa från oskyldiga tepåsar till ikea påsar, and I don't like it!
En annan rutin, en annan vana jag dragit på mig .. en mkt mkt MKT trevligare sådan är Henrik =)
han är helt underbar, vi pratar och pratar och pratar oooooch pratar.
Vad pratar vi om undrar ni?!
Har ingen som helst jäkla aning, men innan vi vet ordet av det så har vi pratat i 3-4 tim.. myyys!
Vi har pratat om att han ska komma hit "snart" så lite nervös är man ju nu, men hoppas verkligen på att det kommer gå som man försiktigt önskar ;)
JO! jag tror jag har blitt synsk eller nått, annars är det ett par ruskiga sammanträffanden iaf, jag tror på det första jag, bara för att det är roligare helt enkelt!
Min syster ringer mig och berättar att det (tvi tvi tvi rysningar) är någon som hängt sig på hennes avdelning och medan hon berättar tumultet, så ser jag det hela i mitt huvud som man alltid gör när någon berättar om nått.
I mitt huvud så hade jag ett utav dem rummen på avdelningen ett rum av alla de 50 som finns.
Hon berättar för mig dagen efter vilket rum det var, och tro på FAN att det var det rum jag hade föreställt mig också... sammanträffande ?
Sammanträffande 2; Henrik säger att han nog kommer ringa mig senare på kvällen/natten, och jag lägger mig kollar på klockan.. 02.07.
Jag tänker "han ringer nog om ett tag" och medan jag tänker det så ser jag ett klockslag i mitt huvud hela tiden 02.37... vet ni när den lille filuren ringer mig ?!
NOLLTVÅTRETTIOSJUUUUUUU!!!
sjukt!
Nä nu måste jag fixa och trixa lite här innan jag vågar mig ut i offentligheten!
Vi ses när vi ses då :)
Puss å kram

RSS 2.0