Nya koppar

Man tycker ju att nog är nog någon gång, att det inte behövs fler koppar. Men nej! Fast det handlar ju inte om ett behov heller, nej det handlar om ett begär, ett koppbegär. Och jag tror att jag har ett beroende också, ett kaffekopps beroende.. undrar om det finns något sånt?! Hur som helst så har jag det.
Dessa fick jag med mig hem från Claes Ohlson igår, stora prickar och små prickar, tog 2 av varje bara för de såg så bra ut tillsammans i affären att jag kunde inte bestämma mig.. typiskt!

Kommentarer
Postat av: Stina Höglund

Jag har också ett kaffekoppsberoende.. det har gått så långt att jag inte får köpa några fler koppar för Micke?! :) Köper du så måste du göra dig av med någon av dom gammla säger han, men hur tusan ska man kunna välja? hoppas allt är bra med dig Emma.. Många kramar

2012-02-13 @ 13:28:57
Postat av: emma

Heej Stina :) Vad roligt att du tittar in här! det var längesen man såg dig nu känner jag medan jag skriver. Tiden går så fort, jag sa det senast idag till en kollega som är minst 30 år äldre än mig att ju äldre man blir desto fortare går tiden. Då svarade hon med att säga "när man då har kommit till min ålder hinner man inte mer än knöla på sig stödstrumporna förrän det är dags att knöla av sig dom och sova och det var den dagen det" .. haha meeen det ser ju ut som att vi ska få jobba till 75 så vad gör det om tiden går lite fortare :P Hur är det med dig Stina och hur mår det vackra barnet med det vackra namnet? ;)

Ja men visst är det roligt med koppar! jag får aldrig nog heller, vi kanske ska ha någon utförsäljning någon gång, till varandra så stannar kopparna kvar i familjen så att säga! haha HA det bäst vännen. KRAM

2012-02-15 @ 13:58:26
URL: http://emmahagman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0