Lördag morgon

Finns mycket att säga om dessa kort.
1: jag är verkligen ingen naturbegåvning vad gäller fotografering. Det verkar som att det bor en inbyggd fotograf i alla, men inte i mig.
Systemkameran har kommit, eller båda 2 har kommit. Fast det är bara min som går varm här hemma.
Jag knäpper på allt, och då menar jag allt! Henrik hålller på och blir galen. Jag har väl ca 100 kort bara på när han sover haha Man måste ju lära känna kameran och eftersom jag är en sådan som aldrig läser bruksanvisningar då det tar alldeles för lång tid och jag är en smula otålig med en stor näve damp så är världen min skola :P Practice makes perfect, det är mitt motto! Sen googlar jag ju, på
a l l t.
Visste ni förresten att fåglar flyger i en V konstruktion för att alla ska få fri sikt framåt och snålskjuts på fågeln framförs vingslag, så kallad aerodynamik?
Sådana spännande saker googlar jag på exempelvis...
nr 2: Ni ser kanske också att bordet ännu inte har fått färg, ännu ett karakteriserande drag hos yours truly.
Jag gör mycket på en gång och precis vid mållinjen gör jag tvärnit och vilar en stund, timmar, dagar, månader, år. Kan även bli för alltid, sånt visar sig.
Det kommer bli färg på det här så småningom, det är jag säker på. Säkert någon gång innan jag får besök, det brukar gå till så. Det är då jag brukar ta tag i städningen, disken, soporna, den 2 meter höga tvätthögen som blivit 1 med inredningen.
Under tiden så går jag omkring och "snyggar till". alltså istället för att ta tag i nått så kan jag ställa mig och snygga till oredan. Ex. om jag nu ändå ska ha diskbänken fylld med disk och jag vet att jag inte kommer att ställa mig och diska den ännu, då ska det ändå se bra ut, symetriskt ordnat. Fantastiskt dumt!
Nu ska jag ta tag i vårat hem i alla fall, Henrik får nattbesök inatt. Tack och lov, för jag behövde verkligen städa.
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0